Travlhed i laboratoriet

Fås nu på Saxo.com

Jeg går et travlt forår i møde her på Ordlaboratoriet og det føles fedt! Nu er jeg jo min egen chef så det er mig selv der har udstukket alle de skønne arbejdsopgaver.

Der er romaner  jeg skal skrive, e- bøger jeg skal oversætte, manuskripter jeg skal betalæse, markedsføringskurser for selvudgivere der skal kreeres og så de ugentlige torsdagsindlæg til bloggen der skal skrives.

Du kan godt regne med at der er brugbare blogindlæg omkring det at skrive og selvudgive hver torsdag, men nogle gange kan jeg ikke dy mig og så kommer der ekstra indlæg på 🙂

Som for eksempel i dag hvor jeg vil fortælle dig at du ikke behøver at klikke ind på Amazon for at købe kortromanen The New Year’s Wish, for nu fås den på Saxo.com

Og senere på året kan du læse den på dansk for jeg er i fuld gang med at oversætte den. Det virker måske bagvendt, for jeg er jo dansk, men skrev oprindeligt historien om Matt der forelsker sig i sin assistent Kayla som så forsvinder på en skiferie, på engelsk.

Du får et uddrag herunder:

“If Kayla was here, she’d known exactly what to do. How cruel the irony it was, that she was always there for me, and now I couldn’t figure out how to be there for her. I couldn’t even ring the bloody police! The phones didn’t work, even though the snowstorm was beginning to settle.
The night was turning into day outside, but my heart was pitch dark. What had happened to her?
Why was she suddenly MIA only hours after dropping me off? Somehow it never occurred to me that something could happen to Kayla that she wasn’t in control over. She worked the world around her to solve my problems, day and night as easy as she was breathing. To me she had always appeared bullet proof. Solid, strong and dependable. Why was she suddenly not in control? Why wasn’t she on the phone scolding me for accidentally switching our tickets, or in the midst of persuading someone at the airport to let her fly with them without one? Why wasn’t she calling me back? Why was her suitcase lying on the road? A strong clammy hand held my heart in its grip and all I could think was please, don’t let her be dead.”

The New Year’s Wish på Saxo.com

Fås også på Amazon

 

bundsignup

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: