Kaffekrus til bogelskere

Jeg elsker bøger, både at skrive og læse dem, og jeg elsker at drikke en god kop the imens (gerne hvid eller grøn the).

Denne kombination er blevet til en lille Etsy-shop hvor jeg desginer sjove og søde kaffekrus til bogelskere, bare rolig, man kan drikke kaffe, the og varm kakao af kopperne også 😉

Jeg elsker at bruge Etsy da det er en sikker betalingsmåde for dig og mig, og markedspladsen bugner af lækre ting. Jeg sender til næsten overalt i verden og du kan se pris i danske kroner plus fragt inde i shoppen.

Herunder ser du et udvalg, der kommer hele tiden flere til. Følg Hot4Mugs på sin egen Instagramprofil og se de nye designs som de bliver sluppet fri i verden, og hvis du kunne tænke dig 10% rabat på dit første krus har Hot4Mugs sit eget nyhedsbrev du kan hoppe på og få en rabatkupon.

Hot4Mugs krus til bogelskere

Sjovt krus til thrillerfans

Sjovt krus til thrillerfans.

Printet på begge sider.

Findes i 2 størrelser.

Kan gå i opvaskemaskinen.

Fra 98 kr. Se mere i min Etsy shop

Se flere krus til bogelskere i butikken%d bloggers like this: