BogJulekalender2015 – 25.december

Jeg håber du sidder med fødderne oppe og med gode minder og nyder dine gaver fra i går. I dag har vi den sidste slutspurt her i Bogjulekalender2015 – så nu får du chancen for at vinde en sidste julegave til dig selv.

25Å

I dag er der 3 e-bøger på spil til juleferielæsningen, nemlig Sig ikke du elsker mig (Delphines Jul) af Anja Christensen (jep, mig 😉 ) Så hop ned i kommentarfeltet og læg en kommentar hvis du elsker, jul, romantik og bøger – her får du tre-i-et 🙂

Og så vil jeg lige tage muligheden for at takke alle der har været med hele December måned – og ikke mndst alle de skønne forfattere som generøst har doneret deres bøger!

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar på bloggen og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

 

Sig ikke at du elsker mig

Om Sig ikke du elsker mig (Delphines Jul):

Delphine Marchand er en ung skuespillerinde med stor succes på teatret, som er kæreste med den noget ældre teaterdirektør, Karsten. Sammen nyder de stor succes, med en forestilling der kører for udsolgte huse. Alligevel er Delphines humør trist denne december, over udsigten til at skulle fejre jul alene. Karsten er begyndt at opføre sig mærkelig fjernt, og familien har planlagt en juleferie til Thailand. Det ser ud som om Delphine skal sidde alene i lejligheden på Amager og fejre jul.

Smagen af succes er ikke så sød, når kærligheden føles som om den forsvinder mellem hænderne, og der står ivrige kvinder i kulissen, og venter på at slå kløerne i hendes elskede. Kan hun få forholdet tilbage på sporet igen? Delphine sætter sig for at finde ud af hvorfor Karsten er så fjern pludselig i denne søde, romantiske julenovelle.

Sig ikke at du elsker mig er en romantisk og sød julenovelle, om den usikkerhed der kan ramme et parforhold. Sneen daler, kærligheden sættes på prøve i julelysenes gyldne skær i denne historie, som er perfekt til dig som elsker at læse bøger af Danielle Steel, Nora Roberts eller Nicholas Sparks.

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar på bloggen og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

Ordlaboratoriets BogJulekalender2015 Konkurrenceregler

Ordlaboratoriet og Anja Christensen er vært for denne online julekalender hvor du hver dag fra den 1. – 25. december 2015 kan deltage i konkurrencen om bøger, doneret af diverse forfattere/forlag.

Hver dag bliver der udloddet bøger, og du deltager ved at lægge en kommentar på Ordlaboratoriets blog under dagens indlæg. Du kan deltage til klokken 20 den pågældende dag, efter dette tidspunkt bliver der trukket en eller flere vindere, som bliver offentliggjort på bloggen i et nyt indlæg. Du kan kun deltage en gang per dag. Bliver du udtrukket som vinder bedes du sende din e-mailadresse og forsendelsesadresse hvis du har vundet en papirbog til ordlaboratoriet@gmail.com Ordlaboratoriet sørger for at forfatteren/forlaget får besked om hvor bogen skal sendes hen.

Det er alene forfatterens/forlagets ansvar at sørge for at vinderen får sin præmie.

 

Join the Conversation

17 Comments

  1. Hvor håber jeg at du selv har haft en fantastisk juleaften med god mad og lige de ting du ønskede for året 🙂

    Titlen er god, men jeg vil nu alligevel sende lidt julekærlighed i din retning 😉

    Sig ikke at du elsker mig er velkommen på min PC 😉

    Liked by 1 person

  2. Sig du ikke elsker mig lyder som en skøn bog . Og så vil jeg sige tak for en skøn julekalender både til dig og alle de mange forfattere.

    Liked by 1 person

  3. Rigtig gerne din “Sig ikke at du elsker mig”!!👍😊😃
    Tusind tak til dig og de andre forfattere👍
    Julehilsner
    Maria❤️

    Liked by 1 person

  4. Sig ikke du elsker mig 🙂
    Rigtig glædelig jul, og tak for en rigtig hyggelig jule konkurrence. Jeg er i hvert fald blevet opmærksom på nogle forfattere jeg ikke kendte i forvejen – tak for det 🙂
    Godt nytår 🙂

    Liked by 1 person

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.