BogJulekalender2015 – 23.december

23L

Så er vi nået til lillejuleaften og der er stadig lækre bøger at komme efter (HUSK: der er bøger at vinde helt til og med den 25. december!)

Sund Indefra af Elena Helina (Sidste chance for at vinde den) er der to heldige vindere der kan modtage. Der er en lydbogsudgave af Susanne Meelbyes Mordet på Moster & Dobbeltmordet på Peter Bangs vej til en heldig vinder.

23Å

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar på bloggen og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

 

Mordet på Moster

Om Mordet på Moster & Dobbeltmordet på Peter Bangs vej:

Susanne Meelbye har som den første i Danmark fået eksklusiv adgang til to drabssager på samme tid, nemlig mordet på Else Langkjær og dobbeltmordet på Peter Bangs Vej. To drabssager inden for 1½ år på Frederiksberg med mindst 15 lighedspunkter kan næppe være en tilfældighed.  I de… Læs mere nne bog bekræfter Susanne Meelbye, at det er det ikke. En uskyldig sætning sagt i 1946 af hendes moster – ”Jeg skal sælge vareprøver af kjolestof” – får lavinen til at rulle de næste par år og ender med, at ægteparret Jacobsen på Peter Bangsvej bliver myrdet i 1948. Forfatteren finder frem til nye opsigtsvækkende oplysninger, som politiet har overset i politirapporterne, da de efterforskede sagerne. Oplysningerne fører til, at Susanne Meelbye som den første i Danmark kan levere et dokumenteret motiv til drabene. Historien bygger på tekniske spor, vidneforklaringer, politirapporter samt interviews af familie og venner

 

Sundhed indefra Sådan

Om Sund Indefra – Sådan:

Bogen for dig, der ønsker inspiration og motivation til at finde din egen vej gennem junglen af velmenende kost- og sundhedsanvisninger.

Er du træt af at fare vild i junglen af kost- og sundhedsanvisninger?
Drømmer du om at slippe kurene og spise dig i balance?
Længes du efter at slippe smerterne, elevatorvægten/overvægten og ubalancerne i din fysiske krop?
Savner du inspiration og motivation til at finde den røde tråd i alt det, du godt ved om kost og sundhed?
Ville du elske at være din egen sund indefra ekspert?
Så er inspirationsguiden ’Sund indefra – Sådan!’ skrevet til dig.

Håndbogen for dig, der vil være sund indefra

Min bog ‘Sund indefra – Sådan!’ er baseret på mine personlige erfaringer som tidligere spiseforstyrret med mentale udfordringer og en række fysiske symptomer – og min professionelle erfaring fra arbejdet med mine klienter.

Den er skrevet til dig, der døjer med symptomer som:

Diffuse smerter og inflammation
Mangel på energi og overskud
Mentale og hormonelle ubalancer
Lav stresstolerance/stresssymptomer
Svingende vægt/overvægt eller andre fysiske ubalancer
Praktisk info: Yes, det er mig Elena Helina, der har skrevet bogen i mit tidligere navn Helle Thaysen.

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar på bloggen og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

Vi bliver ved!

Det er utroligt men sandt, men frem til den 25. (yes, der kommer en lille konkurrence den 25. – så hold øjnene åbne!) kan du vinde en masse spændende bøger på Ordlaboratoriets blog. Kom glad og vær med – og måske vinder du en julegave til dig selv?

Få BogJulekalenderen direkte i indbakken hver morgen – tilmeld dig her

 julekalender2015

Ordlaboratoriets BogJulekalender2015 Konkurrenceregler

Ordlaboratoriet og Anja Christensen er vært for denne online julekalender hvor du hver dag fra den 1. – 25. december 2015 kan deltage i konkurrencen om bøger, doneret af diverse forfattere/forlag.

Hver dag bliver der udloddet bøger, og du deltager ved at lægge en kommentar på Ordlaboratoriets blog under dagens indlæg. Du kan deltage til klokken 20 den pågældende dag, efter dette tidspunkt bliver der trukket en eller flere vindere, som bliver offentliggjort på bloggen i et nyt indlæg. Du kan kun deltage en gang per dag. Bliver du udtrukket som vinder bedes du sende din e-mailadresse og forsendelsesadresse hvis du har vundet en papirbog til ordlaboratoriet@gmail.com Ordlaboratoriet sørger for at forfatteren/forlaget får besked om hvor bogen skal sendes hen.

Det er alene forfatterens/forlagets ansvar at sørge for at vinderen får sin præmie.

Join the Conversation

19 Comments

  1. Jeg ville ønske mig en kopi af mordet på moster og dobbelt mordet på Peter Bangsvej tilsendt hvis jeg blev udtrukket.

    Like

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.