BogJulekalender2015 – 20.december

20L

Kun 4 dage til juleaften – og frem til der ikke er flere bøger at dele ud i Bogjulekalender2015! Så kom og vær med, mens du kan. I dag skal vi have fundet en heldig vinder til e-bogen Prygl af Jette Steen. Vi skal også fundet en heldig vinder til hendes e-bog Hemmeligheder i kvarteret, samt en vinder til paperbacken Hannahs forår af Anita Grün.

20Å

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar på bloggen og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

PryglOm Prygl:

Efter forældrenes død får Eva endelig chancen for at forlade sin voldelige ægtemand, men desværre er han ikke færdig med hende. Han chikanerer hende og finder hende, når hun mindst venter det, men netop da han endnu engang vil voldtage hende, bliver han stoppet. Hvor længe?

 

 

 

hemmeligheder i kvarteretOm Hemmeligheder i kvarteret

Den første bog i serien med socialrealistiske samtidsfortællinger, hvor vi følger en ung kvindelig journalists liv og de hemmeligheder hun automatisk bliver draget ind i, såsom ”OLDE”, ”Røde hjerters klub” og ”Korruptionens ofre”.

 

 

 

 

Hannahs forårOm Hannahs forår:

Hannah, kunstmaler på 55 år, har levet på en løgn. Hun opdager, at hun har en anden far end ham, hun troede, det var. Hun begynder at grave i hemmelighederne fra barndommen. I Fulda møder hun den fjorten år yngre Vladimir. Han er kroatisk flygtning og bærer på en hemmelighed fra krigen i Eksjugoslavien. Hannah og Vladimir indleder et forhold. Det bliver kompliceret på grund af den sandhed og forsoning, de begge søger.

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar på bloggen og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

Vi bliver ved!

Det er utroligt men sandt, men frem til den 25. (yes, der kommer en lille konkurrence den 25. – så hold øjnene åbne!) kan du vinde en masse spændende bøger på Ordlaboratoriets blog. Kom glad og vær med – og måske vinder du en julegave til dig selv?

Få BogJulekalenderen direkte i indbakken hver morgen – tilmeld dig her

 julekalender2015

Ordlaboratoriets BogJulekalender2015 Konkurrenceregler

Ordlaboratoriet og Anja Christensen er vært for denne online julekalender hvor du hver dag fra den 1. – 25. december 2015 kan deltage i konkurrencen om bøger, doneret af diverse forfattere/forlag.

Hver dag bliver der udloddet bøger, og du deltager ved at lægge en kommentar på Ordlaboratoriets blog under dagens indlæg. Du kan deltage til klokken 20 den pågældende dag, efter dette tidspunkt bliver der trukket en eller flere vindere, som bliver offentliggjort på bloggen i et nyt indlæg. Du kan kun deltage en gang per dag. Bliver du udtrukket som vinder bedes du sende din e-mailadresse og forsendelsesadresse hvis du har vundet en papirbog til ordlaboratoriet@gmail.com Ordlaboratoriet sørger for at forfatteren/forlaget får besked om hvor bogen skal sendes hen.

Det er alene forfatterens/forlagets ansvar at sørge for at vinderen får sin præmie.

Join the Conversation

28 Comments

  1. Jeg syntes de alle sammen lyder spændende, men jeg tror jeg vil gå efter Kvarterets hemmeligheder.

    Like

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.