BogJulekalender2015 – 18.december

18L

Vi har fået varmet godt op til jul her i Ordlaboratoriet – men bliv hængende for indtil den 25. december er der bøger på spil. I dag er der en allersidste gang mulighed for at vinde paperbacken Farmerhjerte af Mette Reinhardt Jakobsen. Derudover er der to e-bøger på højkant, nemlig Facewisebook af Tinamaria Fabrina Jensen og Hvad du ønsker fra Gittemie Eriksen.

18Å

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar på bloggen og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

facewisebook

Om Facewisebook:

Kloge ord og citater på inspirerende billeder.

Hver bog indeholder 365 gode citater. Bogen kan bruges som daglig inspiration.

 

 

 

 

 

 

Farmer Hjerte

Om Farmerhjerte:

Mona er bogholder. Hun har styr på tal og kolonner, men knap så meget kontrol over sit følelsesliv. Hun er, både til sin egen og omgivelsernes forundring, blevet kæreste med rigmandssønnen Theis, som er fast forsidestof i sladderbladene. Men forholdet slutter brat og brutalt.
For at slippe væk fra storbyen, pressen og sit følelsesmæssige nederlag drager Mona lidt tilfældigt i eksil hos Claus, der er 10. generations landmand på Bredstensgaard. Men Monas ankomst forstyrrer i den grad den landlige idyl. Opholdet bliver derfor noget mindre fredeligt, end hun havde forestillet sig.
Farmerdating er en lille, underfundig roman om at elske for meget, måske elske den forkerte og, ikke mindst, om at huske at elske sig selv. Men under humoren lurer alvoren og den smertelige erkendelse af, at man som menneske af og til må acceptere de benspænd, tilværelsen byder på.

 

Hvad du ønsker

Om Hvad du ønsker:

Romantisk og erotisk roman, der vil få dig til at længes og drømme om mere. Hvad gør man, når man tror på at ægteskab skal vare til døden os skiller og så forelsker sig i en anden end sin mand? Hvis man først møder den store kærlighed, når man er blevet gift? Kristine er fanget i dilemmaet. Og det gør ikke problematikken mindre, at hun har børn, der er finanskrise og skilsmisse ikke er en mulighed. Hendes holdning er, at intet barn har fortjent at blive skilsmissebarn, men det bliver også mere og mere tydeligt for hende, at prisen for hendes børns lykke måske er for stor. Kristine Lundgren Larsen er 37 år, mor til to børn, gift og arbejder i Natur og planafdelingen i en kommune, hvor hyppige besparelsesrunder betyder, at medarbejderne bliver smidt rundt mellem afdelingerne, kommunaldirektøren styrer med frygt og ingen ved, hvem der er til at stole på. Hendes søgen efter tryghed sender hende i armene på Thomas Bjerre, en charmerende direktør, der kan opfylde alle hendes drømme, hvis hun bare tør.

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar på bloggen og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

Vi bliver ved!

Det er utroligt men sandt, men frem til den 25. (yes, der kommer en lille konkurrence den 25. – så hold øjnene åbne!) kan du vinde en masse spændende bøger på Ordlaboratoriets blog. Kom glad og vær med – og måske vinder du en julegave til dig selv?

Få BogJulekalenderen direkte i indbakken hver morgen – tilmeld dig her

 julekalender2015

Ordlaboratoriets BogJulekalender2015 Konkurrenceregler

Ordlaboratoriet og Anja Christensen er vært for denne online julekalender hvor du hver dag fra den 1. – 25. december 2015 kan deltage i konkurrencen om bøger, doneret af diverse forfattere/forlag.

Hver dag bliver der udloddet bøger, og du deltager ved at lægge en kommentar på Ordlaboratoriets blog under dagens indlæg. Du kan deltage til klokken 20 den pågældende dag, efter dette tidspunkt bliver der trukket en eller flere vindere, som bliver offentliggjort på bloggen i et nyt indlæg. Du kan kun deltage en gang per dag. Bliver du udtrukket som vinder bedes du sende din e-mailadresse og forsendelsesadresse hvis du har vundet en papirbog til ordlaboratoriet@gmail.com Ordlaboratoriet sørger for at forfatteren/forlaget får besked om hvor bogen skal sendes hen.

Det er alene forfatterens/forlagets ansvar at sørge for at vinderen får sin præmie.

Join the Conversation

31 Comments

  1. Farmerhjerte, Tak👍
    Gitrene Eriksen er fantastisk – så jeg har læst alt, hun har skrevet, i forvejen 😀🍀

    Like

  2. Mon denne gang er lykkens gang… en god gammeldags bog er det jeg holder mest af, så Farmerhjerte vil jeg gerne læse

    Like

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.