BogJulekalender2015 – 16.december

16L

I dag den 16. december er der noget for børnene og for de sundhedsbevidste. Vi udlodder et stk. papirbog af Susy Grundahls Retrokuren og 1 stk. hardback og 3 stk. e-bøger af Per Holbos Prinsesse Lila og prinsen på den vrede hest.

16Å

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar på bloggen og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

Prinsesse Lila både som P- bog OG E-bog

Om Prinsesse Lila og prinsen på den vrede hest:

Prinsesse Lila har det svært. Hun vil gerne giftes med Prinsen, men Den Vrede Hest er der altid og skælder hende ud for alt, hvad hun gør. Heldigvis lærer hun dragen at kende og den hjælper hende med at bekæmpe de dårlige følelser, hun har med sig selv. Bogen er velegnet som højtlæsning for de 3-9 årige, men der er også noget for de voksne.

 

 

 

 

retrokuren

Om Retrokuren – råkost, detox og forkælelse:

Inivitation til en sund livsstil. Giv dig selv en pause, en uge hvor det er dig og din sundhed der er i centrum. I næste uge vil du have tabt dig 3-5 kilo, men endnu vigtigere så vil du føle dig let, sund og energisk.

Retro står for noget unikt, et genbrug af noget der er så godt at det vender tilbage. Filosofien bag retrokuren er holistisk, og booster hele din sundhed.

Råkost
En komplet kostplan, der er udrensende, basisk, anti-inflammatorisk og som smager forrygende.

Detox
Tanker er føde til sjælen, så nu skal der detoxes i alt fra køkken til krop og sjæl.

Forkælelse
Nydelse og egenomsorg, som får kroppen til at danne mere af kærlighedshormonet Oxytocin.

Bogens forfatter har igennem 20 år inspireret kvinder til en sund livsstil. Susy Grundahl er helsevejler, blogger og hver uge modtager 20.000 danskere hendes nyhedsbrev.

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar på bloggen og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

Vi bliver ved!

Det er utroligt men sandt, men frem til den 25. (yes, der kommer en lille konkurrence den 25. – så hold øjnene åbne!) kan du vinde en masse spændende bøger på Ordlaboratoriets blog. Kom glad og vær med – og måske vinder du en julegave til dig selv?

Få BogJulekalenderen direkte i indbakken hver morgen – tilmeld dig her

 julekalender2015

Ordlaboratoriets BogJulekalender2015 Konkurrenceregler

Ordlaboratoriet og Anja Christensen er vært for denne online julekalender hvor du hver dag fra den 1. – 25. december 2015 kan deltage i konkurrencen om bøger, doneret af diverse forfattere/forlag.

Hver dag bliver der udloddet bøger, og du deltager ved at lægge en kommentar på Ordlaboratoriets blog under dagens indlæg. Du kan deltage til klokken 20 den pågældende dag, efter dette tidspunkt bliver der trukket en eller flere vindere, som bliver offentliggjort på bloggen i et nyt indlæg. Du kan kun deltage en gang per dag. Bliver du udtrukket som vinder bedes du sende din e-mailadresse og forsendelsesadresse hvis du har vundet en papirbog til ordlaboratoriet@gmail.com Ordlaboratoriet sørger for at forfatteren/forlaget får besked om hvor bogen skal sendes hen.

Det er alene forfatterens/forlagets ansvar at sørge for at vinderen får sin præmie.

 

Advertisement

Join the Conversation

23 Comments

  1. Hej Marlene,

   Tillykke med børnebogen “Prinsesse Lila og Prinsen på Den Vrede Hest,” som jeg sender til dig med posten.

   For at kunne sende den til dig, skal jeg dog lige bruge dit telefonnummer. Bare rolig, jeg gemmer ikke nummeret. Sagen er, at bogen bliver sendt direkte fra trykkeriet og for at du kan vide, hvornår bogen er ankommet med pakkepost, sender trykkeriet dig en sms.

   Du kan sende mig en sms på 23914726 eller sende en mail til perholbo@gmail.com

   Like

 1. Mit barnebarn vil elske Prinsesse Lila og prinsen på den hvide hest. Er jeg sikker på.😉🎄🎅🏼🎁

  Like

 2. Hej med jer!

  Som forfatter til “Prinsesse Lila og Prinsen på Den Vrede Hest” bliver jeg både stolt og glad, når jeg ser, hvor mange af jer, der gerne vil vinde min bog!

  Der er dog to ting, jeg lige vil gøre opmærksom på:

  For det første er den fysiske udgivelse en HardBack, ikke en PaperBack. Forskellen mellem de to ligger i, at en PaperBack ikke er nær så holdbar som en HardBack, da Hardback’en har et tykt, stift omslag, mens en PaperBack har et omslag af tykt papir/tyndt pap. Derfor udgives børnebøger oftest som HardBack, for de skal jo helst kunne holde til lidt mere, når børnene læser eller kigger i dem.

  For det andet kan vinderen af den fysiske udgivelse ikke være sikker på at modtage bogen inden jul – desværre – sagen er, at der er tale om en såkaldt Print-On-Demand-udgave og jeg har ikke et eneste eksemplar tilbage. Lageret er udsolgt og jeg kom til at regne forkert. Jeg troede, jeg havde et enkelt eksemplar tilbage, men det blev altså solgt. Det betyder, at når jeg har adressen på vinderen af den fysiske bog, vil jeg sørge for at få den sendt direkte fra trykkeriet, men det kan godt tage et par uger her i juletiden. Fejlen er min og det beklager jeg!

  Liked by 1 person

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: