BogJulekalender2015 – 14.december

14L

Kan du forstå at vi allerede er nået til den 14. december? Kun 10 dage til juleaften – men bare rolig, her i Ordlaboratoriet er der stadig masser af boggaver at vinde! I dag udlodder vi 2 e-bøger og en paperback.

14Å

Først skal vi have fundet en vinder til min egen Nytårsønsket som e-bog, og derefter er der endnu en chance for at vinde Mette Reinhardt Jakobsens Farmerhjerte som paperback. Til sidst skal vi finde en vinder af Tinamaria Fabrina Jensens e-bog Når sandheden skal frem – kommentarer til en forvansket aktindsigt fra politiet.

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar på bloggen og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

Nytårsønsket

Om Nytårsønsket:

Matt Peterson lever det liv, som enhver mand drømmer om, som ung succesfuld filmstjerne. Han har det hele, undtaget drømmekvinden. Da hans fortrolige personlige assistent Kayla forsvinder i en snestorm, få dage før nytårsaften, kan han ikke længere skjule sine følelser for hende. Hvis han finder hende igen, må han beslutte om han vil løbe risikoen og miste en ven og den bedste assistent han nogensinde har haft, ved at fortælle hende hvad hun virkeligt betyder for ham.

Note: denne historie er en kortroman.

 

 

Farmer Hjerte

Om Farmerhjerte:

Mona er bogholder. Hun har styr på tal og kolonner, men knap så meget kontrol over sit følelsesliv. Hun er, både til sin egen og omgivelsernes forundring, blevet kæreste med rigmandssønnen Theis, som er fast forsidestof i sladderbladene. Men forholdet slutter brat og brutalt.
For at slippe væk fra storbyen, pressen og sit følelsesmæssige nederlag drager Mona lidt tilfældigt i eksil hos Claus, der er 10. generations landmand på Bredstensgaard. Men Monas ankomst forstyrrer i den grad den landlige idyl. Opholdet bliver derfor noget mindre fredeligt, end hun havde forestillet sig.
Farmerdating er en lille, underfundig roman om at elske for meget, måske elske den forkerte og, ikke mindst, om at huske at elske sig selv. Men under humoren lurer alvoren og den smertelige erkendelse af, at man som menneske af og til må acceptere de benspænd, tilværelsen byder på.

Romanen udkom november 2014 på forlaget Turbine.
Farmerhjerte er Mette Reinhardt Jakobsens skønlitterære debut. Hun er Cand. mag. og har en tillægsuddannelse som journalist. Hun har skrevet tre fagbøger, og har siden 2009 flere gange bidraget med tæt poesi til tidsskriftet Hvedekorn. Hun bor og arbejder i Aarhus.

 

Når sandheden skal frem

Om Når sandheden skal frem:

Politiet var – på trods af flere anmodninger – 612 dage om nødtvunget at udlevere en aktindsigt, som viste sig at være forvansket, mangelfuld og redigeret.

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar på bloggen og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

Vi bliver ved!

Det er utroligt men sandt, men frem til den 25. (yes, der kommer en lille konkurrence den 25. – så hold øjnene åbne!) kan du vinde en masse spændende bøger på Ordlaboratoriets blog. Kom glad og vær med – og måske vinder du en julegave til dig selv?

Få BogJulekalenderen direkte i indbakken hver morgen – tilmeld dig her julekalender2015

Ordlaboratoriets BogJulekalender2015 Konkurrenceregler

Ordlaboratoriet og Anja Christensen er vært for denne online julekalender hvor du hver dag fra den 1. – 25. december 2015 kan deltage i konkurrencen om bøger, doneret af diverse forfattere/forlag.

Hver dag bliver der udloddet bøger, og du deltager ved at lægge en kommentar på Ordlaboratoriets blog under dagens indlæg. Du kan deltage til klokken 20 den pågældende dag, efter dette tidspunkt bliver der trukket en eller flere vindere, som bliver offentliggjort på bloggen i et nyt indlæg. Du kan kun deltage en gang per dag. Bliver du udtrukket som vinder bedes du sende din e-mailadresse og forsendelsesadresse hvis du har vundet en papirbog til ordlaboratoriet@gmail.com Ordlaboratoriet sørger for at forfatteren/forlaget får besked om hvor bogen skal sendes hen.

Det er alene forfatterens/forlagets ansvar at sørge for at vinderen får sin præmie.

 

Join the Conversation

21 Comments

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.