BogJulekalender2015 – 13.december

13L

Sikke tiden går og snart er det jul! Vi er allerede nået til 3. søndag i advent her i kalenderen! Og i dag har du chancen for at få fingrene i en af disse skønne bøger. Der er i alt fire bøger på højkant i dag.

13Å

Der er i dag to bøger fra Dorte Hummelshøj Jakobsen på spil og det er en e-bog der hedder Anna Märklins familiekrønike og en papirbog, nemlig den nye to-i-en-bog: Huset ved havet + Nabohuset.

Derudover kan du vinde enten en paperback eller en e-bog fra Helene Therese Svolgart, som er Legen de kaldte hævn.

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar på bloggen og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

 

ldkh pOm Legen de kaldte hævn:

Man siger, at fortiden altid vil komme tilbage og hjemsøge en.
Jeg troede, at jeg havde gjort op med mine genfærd …
Jeg tog åbenbart fejl …

Matt Byron, kaldet Stenfjæs, er en erfaren og hærdet betjent, men sagen om en 16årig dreng som findes hængt, bringer glemte genfærd frem.
Disse må Matt tackle samtidig med at han skal tackle en ny makker. En makker der også har sine genfærd.

 

 

 

 

Nabohuset og Huset ved Havet to i en PAPERBACKOm Huset ved havet + Nabohuset:

Huset ved havet
Tora låner et fiskerhus ved Vesterhavet, fordi hun har behov for at komme væk fra det hele et stykke tid. I første omgang ser det ud til, fasters lille hus i den yderste klitrække er det perfekte valg, men så snubler den nysgerrige forfatter over et skelet i kælderen.

En engelsk anmelder skriver “The author’s integration of historical detail dating back to World War II into a contemporary mystery is masterfully done.”

Nabohuset
Tora kaster sig ud i at købe eget hus i Thy, men landsbylivet lever ikke helt op til hendes forventninger. Snart bliver hun dog meget interesseret i at følge med i, hvad hendes noget specielle genbo Margrethe foretager sig. Hvorfor vil enken ikke indrømme, der bor en mand i huset hos hende? Og så er der Rune, den charmerende sælger på Møllekroen, som nærmest slår benene væk under Tora, mens hendes politiven, Thomas Bilgren, er alt for optaget af et røveri.

 

Anne Marklings familiekrønnike

Om Anna Märklins familiekrønike:

Psykologisk spændingsroman. Anna Storms tredive års fødselsdag truer lige om hjørnet. Desuden sidder hun fast i en triviel hverdag domineret af arbejdsløshed, en kræftsyg far og en veninde, som hastigt hvirvles længere og længere ind i Skives kriminelle miljø. Annas kæreste Lars er fuld af planer om bryllup og familie, men Anna er ikke nær så sikker på deres forhold. Og Anna er i det hele taget bedre til at stikke hovedet i en bog end til at løse sine egne problemer, for ikke at tale om andres. Så da hun finder sin veninde død i nabolejligheden, er hun mest tilbøjelig til at krybe under dynen hjemme hos sin mor i Viborg og have ondt af sig selv. Først da hun opdager sin farmor Annas dagbøger, bliver hun grebet af begejstring. Den ligefremme beretning om farmors dagligdag i Småland, kombineret med en række charmerende skitser af en tryg og lykkelig barndom måtte bestemt kunne udgives. Her var omsider et projekt at kaste sig ud i. ‘Jeg ville have elsket at læse dem, da jeg var barn´, tænkte Anna. ‘Farmor bliver en kvindelig Carl Larsson.’ Senere begynder hårene i nakken imidlertid at rejse sig, mens hun læser videre. Farmor fortæller måske ikke alt, men det der står, er mere end rigeligt. Visse afsnit egner sig absolut ikke for børn, men måske er farmors krønike lige netop det skub, Anna selv har brug for.

 

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar på bloggen og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

Vi bliver ved!

Det er utroligt men sandt, men frem til den 25. (yes, der kommer en lille konkurrence den 25. – så hold øjnene åbne!) kan du vinde en masse spændende bøger på Ordlaboratoriets blog. Kom glad og vær med – og måske vinder du en julegave til dig selv?

Få BogJulekalenderen direkte i indbakken hver morgen – tilmeld dig her

 julekalender2015

Ordlaboratoriets BogJulekalender2015 Konkurrenceregler

Ordlaboratoriet og Anja Christensen er vært for denne online julekalender hvor du hver dag fra den 1. – 25. december 2015 kan deltage i konkurrencen om bøger, doneret af diverse forfattere/forlag.

Hver dag bliver der udloddet bøger, og du deltager ved at lægge en kommentar på Ordlaboratoriets blog under dagens indlæg. Du kan deltage til klokken 20 den pågældende dag, efter dette tidspunkt bliver der trukket en eller flere vindere, som bliver offentliggjort på bloggen i et nyt indlæg. Du kan kun deltage en gang per dag. Bliver du udtrukket som vinder bedes du sende din e-mailadresse og forsendelsesadresse hvis du har vundet en papirbog til ordlaboratoriet@gmail.com Ordlaboratoriet sørger for at forfatteren/forlaget får besked om hvor bogen skal sendes hen.

Det er alene forfatterens/forlagets ansvar at sørge for at vinderen får sin præmie.

Join the Conversation

31 Comments

  1. To i én bog som har samme hovedperson og som oven i købet foregår i Jylland, det er vist lige mig.
    Så Huset ved havet + Nabohuset vil jeg bestemt gerne vinde…………

    Like

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.