BogJulekalender2015 – 6.december

6L

Så blev det 2. søndag i advent og bag lågen gemmer der sig et overflødighedshorn af bøger! Vi skal have fundet en heldig vinder af de tre første bøger i Bjørnebandeserien af Christian J. Dirksen – i paperback.

Så skal vi have fundet tre yderligere vindere af tre forskellige e-bøger fra Jette Steen. En heldig vinder kan vinde Den Onde Steddatter, en anden kan vinde Moral på prøve og en tredje kan vinde Karrierepigen.

6Å

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar til indlægget her og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

ID-Faren-Hovedlæst PAPERBACKSOm Bjørnebandeserien

Romanerne om politimanden Bjørn Bruhn og hans medarbejdere udforsker spændingsgenren; hvert plot beskrives i en mosaik af personernes subjektive synsvinkler og deres styrke og svaghed.

Bøgerne kan læses uafhængig af hinanden, har tilsnit som krimier, men under overfladen behandler de forskellige etiske problemstillinger. Fælles tema er kærlighed der ikke rigtig vil lykkes.

 Den første i serien, ’ID – lånt identitet’, fokuserer på politisk og menneskeligt magtmisbrug.

’Faren’ lader standardrollerne – offer, helt og skurk – bytte om, så hovedpersonerne på skift gennemløber alle tre.

’Hovedløst’ drejer sig om spionage og sikkerhedspolitik, men på sidelinjen også om kønsdiskriminering, nu fra feministernes side. Desuden diskuteres den frihed som boganmeldere har uden krav om lødighed eller saglighed.

 

Den onde steddatterOm Den Onde Steddatter

Stine er en spoleret og forskruet pige, som ikke tåler konkurrence. Hun må derfor skaffe sig af med det, der står i vejen for hendes egen lykke. Det medfører utrolig mange grusomheder og intriger for omgivelserne. Til sidst er hun nødt til at fjerne den kvinde, som faderen har besluttet at gifte sig med, efter moderens død.

moral på prøve

Om Moral på prøve

Hovedpersonen mister sin ægtefælle og sit eksistensgrundlag og må omstille sig på en helt ny hverdag med arbejdsløshed, indbrud, sygdom, død og et utal af uretfærdigheder og misforståelser, nøjagtig som i Murphys lov nr. 3: ”Alt hvad der kan gå galt vil gå galt.” Hun kæmper for at få sin tilværelse tilbage og til sidst ser hun kun én udvej, men den er kriminel …”

Om Karrierepigen Karrierepigen

Roman om en kvindes kamp for karrieren på trods af modstand og misundelse, såvel i jobbet som på hjemmefronten.

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar til indlægget her og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

 

 

Få BogJulekalenderen direkte i indbakken hver morgen – tilmeld dig her

julekalender2015

Ordlaboratoriets BogJulekalender2015 Konkurrenceregler

Ordlaboratoriet og Anja Christensen er vært for denne online julekalender hvor du hver dag fra den 1. – 25. december 2015 kan deltage i konkurrencen om bøger, doneret af diverse forfattere/forlag.

Hver dag bliver der udloddet bøger, og du deltager ved at lægge en kommentar på Ordlaboratoriets blog under dagens indlæg. Du kan deltage til klokken 20 den pågældende dag, efter dette tidspunkt bliver der trukket en eller flere vindere, som bliver offentliggjort på bloggen i et nyt indlæg. Du kan kun deltage en gang per dag. Bliver du udtrukket som vinder bedes du sende din e-mailadresse og forsendelsesadresse hvis du har vundet en papirbog til ordlaboratoriet@gmail.com Ordlaboratoriet sørger for at forfatteren/forlaget får besked om hvor bogen skal sendes hen.

Det er alene forfatterens/forlagets ansvar at sørge for at vinderen får sin præmie.

 

Advertisement

Join the Conversation

40 Comments

  1. Moral På Prøve lyder ret interessant i mine øjne, den kunne jeg godt tænke mig at læse!

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: