BogJulekalender2015 – 5.december

5L

I dag den 5. december er der guf til dem med børn og dem der elsker fantasy/paranormal romance. Hele 5 bøger er på højkant i dag.

Vi skal have fundet en vinder til 1 stk. hardback af Drillefanten der ikke ville drille og 3 vindere får hver et e-bogseksemplar af bogen fra Per Holbo.

Vi skal også have fundet en vinder til 1 e-bogseksemplar af Helbrederen af Marie -Louise Rønning.

5Å

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar til indlægget her og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

Drillefanten

Om Drillefanten der ikke ville drille:

I landet “Gurlumhej” findes mange mærkelige dyr. Én af dem er Drillefanten Lille Knud. Men Lille Knud er ikke som de andre Drillefanter. Han VIL nemlig slet ikke drille, for så bliver andre kede af det. Og det er altså ret svært at være en Drillefant, der ikke vil drille.Heldigvis får hans gode ven, Kilderaffen Karl Smart, en rigtig smart idé. Mon det lykkes Lille Knud at vinde prisen som Årets Drillefant?

 

 

 

helbrederen

Om Helbrederen:

Om dagen er Victoria Engelbrandt en ganske normal gymnasieelev i en nordsjællandsk provinsby, men når natten sænker sig over byen, er hun og hendes søstre på vagt. De er Lysets Kvinder og har viet deres liv til at beskytte menneskene mod de evigt indtrængende skabninger af Mørket. For Victoria har tilværelsen altid været ligetil, men i mødet med Matthew Rivers, et barn af Tusmørket, bliver hun tvunget til at indse, at der er meget, hun ikke ved – både om den overnaturlige verden, hun tilhører, og om sig selv.Victoria har aldrig kendt sine forældre, og har altid fået at vide, at de begge var helt almindelige mennesker. Og det har hun selvfølgelig troet på, indtil den dag hun begynder at opdage, at hun besidder kræfter, hun ikke burde. Flyder der andet og mere end menneskeblod i hendes årer? Matthew er en af de sidste af sin slags, og han er træt af at være på flugt, træt af sin flyvske eksistens. Det er først, da han møder Victoria, at hans dystre sind liver op – men kan han vinde hende over på sin side? Er der håb for venskab – for ikke at tale om kærlighed – mellem en Kvinde af Lyset og et Tusmørkebarn?

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar til indlægget her og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

 

Få BogJulekalenderen direkte i indbakken hver morgen – tilmeld dig her 

julekalender2015

Ordlaboratoriets BogJulekalender2015 Konkurrenceregler

Ordlaboratoriet og Anja Christensen er vært for denne online julekalender hvor du hver dag fra den 1. – 25. december 2015 kan deltage i konkurrencen om bøger, doneret af diverse forfattere/forlag.

Hver dag bliver der udloddet bøger, og du deltager ved at lægge en kommentar på Ordlaboratoriets blog under dagens indlæg. Du kan deltage til klokken 20 den pågældende dag, efter dette tidspunkt bliver der trukket en eller flere vindere, som bliver offentliggjort på bloggen i et nyt indlæg. Du kan kun deltage en gang per dag. Bliver du udtrukket som vinder bedes du sende din e-mailadresse og forsendelsesadresse hvis du har vundet en papirbog til ordlaboratoriet@gmail.com Ordlaboratoriet sørger for at forfatteren/forlaget får besked om hvor bogen skal sendes hen.

Det er alene forfatterens/forlagets ansvar at sørge for at vinderen får sin præmie.

Join the Conversation

28 Comments

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.