BogJulekalender2015 – 3.december

3L

I dag kan du vinde enten en sampak fra Anja Duna indeholdende Damen i den grønne dragt + Elinors efterår – begge som e-bøger. Du har også muligheden for at vinde Finn Wilkens Syg i hodet – der er to e-bøger af den på spil til heldige vindere i dag.

3Å

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar til indlægget her og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

 

Damen i den grønne dragt

Om Damen i den grønne dragt

 

»Denne dag gjorde damen i den grønne dragt som alle andre dage: Bad om regningen lidt i ti. Fik den leveret midt i side 375 og skrev under på dankortkvitteringen med venstre hånd, mens hun knugede bogen i den højre. Alligevel blev netop denne dag spiren til den første kæmpe omvæltning i hendes liv. Men det stod ikke skrevet i de bøger, hun læste.«

Damen i den grønne dragt lever en beskyttet tilværelse, understøttet af en solid arv. Hun tilbringer dagtimerne læsende på en café, hvis overlevelse afhænger af en gruppe skæve eksistenser. De narrer Damen ind i foretagendet, men ingen har forestillet sig hvilken person, der gemmer sig bag det romanlæsende ydre, eller hvordan hun reagerer på den uønskede forandring. Snart finder de forandringsuvillige cafégæster sig selv kastet ud på en omvæltende rejse. En rejse, som truer med at rykke grundlaget for deres eksistens fra hinanden. ”Damen i den grønne dragt” er en roman om at finde balance og mening i tilværelsen og arbejdslivet, hvor det kan være svært at finde fodfæste, hvis man er lidt af en skæv eksistens.

 

Elinors efterår

Om Elinors efterår

”Elinor tænker på døren. Kitlen låste da efter sig, ikke sandt? Hun tror det. Noget dæmrer i hende. Skete det med skikkelsen ikke også i går? Eller en anden dag? Hun har oplevet det før, har hun ikke? Uvisheden snor sig om hendes hjerte som en slange.” Elinor er i sit livs efterår flyttet i beskyttet bolig, hvor hun modtager kvalificeret daglig hjælp, men er socialt hægtet af på grund af sin demens. Hun står derfor helt alene, da hun flere gange bemærker en ukendt mandsperson luske forbi vinduet i sin lejlighed, hvor ingen har noget fornuftigt at gøre. Elinor må på egen hånd forsøge at ruste sig til forsvar med sin nedslidte krop, sin svævende hukommelse og sine omgivelsers arrogance som modstandere. Er den mystiske mand et produkt af Elinors demente hjerne, som hendes datter forsikrer hende om? Eller er han virkelig?

 

 

Syg i hodet

Om Syg i hodet

Ludvig er 14 år og bor alene med sin mor.
Største problem: Hun drikker snaps.
Lidt mindre: Klassekammeraterne ved det.
Noget mindre: Har kun én ven.
Meget mindre: Har ingen muskler.
Uden for kategori: Er forelsket.

 

 

 

 

Få BogJulekalenderen direkte i indbakken hver morgen – tilmeld dig her

julekalender2015

 

Ordlaboratoriets BogJulekalender2015 Konkurrenceregler

Ordlaboratoriet og Anja Christensen er vært for denne online julekalender hvor du hver dag fra den 1. – 25. december 2015 kan deltage i konkurrencen om bøger, doneret af diverse forfattere/forlag.

Hver dag bliver der udloddet bøger, og du deltager ved at lægge en kommentar på Ordlaboratoriets blog under dagens indlæg. Du kan deltage til klokken 20 den pågældende dag, efter dette tidspunkt bliver der trukket en eller flere vindere, som bliver offentliggjort på bloggen i et nyt indlæg. Du kan kun deltage en gang per dag. Bliver du udtrukket som vinder bedes du sende din e-mailadresse og forsendelsesadresse hvis du har vundet en papirbog til ordlaboratoriet@gmail.com Ordlaboratoriet sørger for at forfatteren/forlaget får besked om hvor bogen skal sendes hen.

Det er alene forfatterens/forlagets ansvar at sørge for at vinderen får sin præmie.

Join the Conversation

20 Comments

  1. En bog om en dement kvinde, der skal løse er materie? Det var anderledes! Jeg stemmer for pakken med de to bøger af Anja Duna

    Like

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.